Luer som fungerer – og skaper tillit og stolthet

Våre hodeplagg sitter på toppen av hodet til flere tusen stolte ansatte i ulike funksjoner, bedrifter og tjenester. Vi leverer luer som varmer, beskytter mot sol og regn, og som viser tradisjon og stolthet for yrket og jobben. Vi samarbeider med klesprodusenter og bestillere om å lage de riktige luene og hattene til de viktige anledningene. Enten det er opera eller parkeringstjeneste.

Vi deltar ofte i anbuds- og anskaffelsesprosesser for kommunale, fylkeskommunale og statlige myndigheter i Norge og utlandet. Eksempler på leveranser er forsvaret, politiet i Norge og Sverige, tollvesenet, brannvesenet, kriminalomsorgen og Sporveien

Våre hodeplagg er også i bruk i privat sektor. Det kan være transportselskaper, som ferger, busser, tog og rederier eller vakt- og sikkerhetsbedrifter.

Kontakt oss for spørsmål

Vi samarbeider med flere uniforms- og arbeidstøyleverandører til anbud i inn- og utland. Sammen med kunde utvikler vi også nye eller spesialdesignede plagg, enten det er til scenen, uniformer eller profilering. Ta gjerne kontakt med oss for referanser, samarbeid eller oversikt over hva vi kan tilby.