Personverner­klæring

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som person. Det kan være navn og kontaktinformasjon, men også annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte.

I denne personvernerklæringen gjør vi rede for hvilke personopplysninger vi er behandlingsansvarlige for.

Hufa Luefabrikk er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger der vi bestemmer formålet med behandlingen. Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på post@hufa.no.


Personopplysninger og samtykke
Vi behandler hovedsakelig opplysninger om deg i disse tilfellene:
· Du har sendt oss en forespørsel
· Du har besøkt hjemmesiden vår.

Besøk på våre nettsider
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen/telefonen din når du laster ned en nettside. Noen av disse kapslene trengs for at tjenestene på nettsiden skal fungere. Vi bruker også en statistikkløsning slik at vi kan tilpasse og forbedre informasjonen på nettsiden.

Hufa Luefabrikk bruker Google Analytics for å samle inn statistikk om besøkende og deres brukermønster på nettsidene våre. Google Analytics Demographics gir oss også anonymiserte demografidata om besøkende til nettsidene. Google har egne retningslinjer for personvern, og informasjonen de mottar, er underlagt Googles retningslinjer.

Hvis du ikke ønsker at vi skal lagre cookies (informasjonskapsler) på din PC/nettbrett/telefon, kan du selv endre innstillingene for dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt hvis du gjør dette.